item3
item4
stygavgil

"Nej" art 82 är ett nytt dressyrredskap för husdjur hund-katt.
Mycket effektivt och användbart i situationer där djuret gör otillåtna saker bakom din rygg.

nynej

"Nej" har en fjädermekanism som spänns upp. Redskapet placeras stående på en balansbygel. När "Nej" avgillras hoppar den rakt på hunden eller katten och avger ett högt skramlande ljud.
Tillverkad av aluminium med fjäder och övriga delar rostskyddade.
Storlek längd 210 mm, bredd 70 mm och höjd 20 mm.

"Nej" i uppgillrat läge.

"Nej" i avgillrat läge.

Genom att belöna ett djur kan man förstärka ett önskvärt beteende. Genom att bestraffa ett djur kan man på samma sätt få bort ett icke önskvärt beteende. Men problemet med bestraffningar är att de måste komma vid exakt rätt tidpunkt för att ge en god och bestående effekt.
Med dressyrredskapet "Nej" kan du åstadkomma en bestraffning just i det ögonblick när djuret utför eller upprepar ett inte tillåtet beteende. "Nej" är särskilt lämplig att använda när djuret vant sig vid att göra saker i smyg d.v.s när ingen människa ser på eller kan förhindra det.

Vanliga exempel:
Djuret stjäl mat från bord eller köksbänk, slickar grytor och skålar mm.
Djuret hoppar upp i sängar och soffor där man inte vill att de ska vara.
Gnager på olika föremål som kablar, skor, möbler mm. Öppnar dörrar och skåpluckor.
Hunden hoppar till framsätet i bilen. Katten förorenar på ställen utanför kattlådan. Katter klöser sönder soffor och stolsdynor.

Ofta blir sådana beteenden vanemässiga med tiden. Eftersom de utförs när ingen ser på kan de vara mycket svåra att ändra på.
Dressyrredskapet "Nej" ändrar förutsättningarna till din fördel. Hunden eller katten kommer att lära sig att en obehaglig bestraffning kommer även när ingen människa finns i huset. Dressyrredskapet orsakar ingen smärta och har inga lösa kringflygande delar som kan skada djuret.

Mer om "Nej"

Funktionen.

Användning i olika situationer

Till startsidaFågelholkarDressyrredskap
hund och kattDjurskrämmorÖvrigt för hus och trädgårdPriser
beställningÖversikt
produkterFöretaget