item19 m9

Grävlingfälla Sinkabirum. art 7 Patent: 0104133-4 Mönsterskyddad i Norge, Danmark och FinlandSinkabirum Grävling är typgodkänd av Naturvårdsverket med beteckningen L 101 Fällan uppfyller även Jordbruksverkets utrymmeskrav för kattfångst.

gravlingfallaa

Sinkabirum Grävling har en fallucka som i uppgillrat läge täcker hela fällan och fungerar som tak. Fällan avgillras med trampplatta..
Avgillringsanordningen sitter på sidan. Utlösningstrycket är ställbart med en vingmutter.
Se detaljbild nedan

gravfaoff
gravfopp

Sinkabirumfällorna utmärks av att de är mycket öppna och ljusa invändigt. Därför kan både katt- och grävlingmodellen även användas för att fånga kråkfåglar, kaniner mm.
Invändigt är fällans väggar helt släta utan några utskjutande detaljer som ert fångat djur kan skada sig på.

Fällan har en effektiv stängnings- och låsmekanism. En fjäderbelastad bygel stänger luckan snabbt och låser den säkert. Fällan kan säkras i öppet läge med en spärr monterad på sidan
För skötsel av fällan finns en liten lucka baktill i innertaket. Fällan har ett bärhandtag av vävband.
 

sinkgil

Trampplattans utlösningstryck kan steglöst ställas in med hjälp av en skruvögla och en vingmutter.

Fällans mått mm.

Längd: 105 cm. Höjd gillrad: 38 cm. Bredd: 39 cm. Vikt: 11 kg
Material: Formplyfa 12 mm i lucka/tak. Botten och innertak av K-plyfa 15 mm, Sidor av K-plyfa 12 mm. Alla metalldelar av aluminium eller galvade.

Materialet i fällorna. Mer info.

Grävlingfällan levereras i monteringssats vilket sparar utrymme och fraktkostnader. Allt material och monteringsbeskrivning medföljer. Hopsättning av fällan tar c:a 30 minuter.

Tillbaka

Övrigt Bygg fällor själv Fångsttips Tillbehör fångst,jakt Fällor för levandefångst Slagfällor dödande Priser beställning Till startsida Företaget